Books from us >> Det Osynliga Folket >> Sweden
 

 


 
 
För mer information
och att köpa:

För mer information
och att köpa:

För mer information
och att köpa:

Author:
Mariana Stjerna
Email:
info@soullink.se
Book:
Det Osynliga Folket
ISBN:
Country:
Sweden
Publisher:
SoulLink Publisher, Sweden
 
 
About the author:
 
Description:
Vet du om att det finns osynliga varelser, naturandar, av de mest skiftande slag i naturen och att alla har sin speciella uppgift?

De flesta av oss gör tyvärr inte det, och vi tror dessutom bara på det vi kan se med våra ögon. Lyckligtvis finns det de som ser bakom de slöjor vi vanligtvis har framfor ögonen... Genom vår okunnighet dödar vi och skrämmer bort dessa naturväsen med våra gifter, vårt våld och vår okänslighet, vilket redan fått ödesdigra konsekvenser. Men det har inte alltid varit så. En gång for mycket länge sedan samarbetade människorna med naturens väsen i harmoni och balans, och dit måste vi återvända.

I den här boken får författarens andliga inspiratör, Jan, tillsammans med en religionshistoriker och två alver, göra titthål i olika tidsepoker - från ca 20 miljoner år tillbaka och framåt - i den största, mest magiska och hemlighetsfulla av alla världar: Naturen. Uppdraget är att upplysa människor om naturens magi men också att undersöka när, var och hur människor, alver och naturandar samarbetade i god anda. Tidsresorna utgår alltid från Moder Jords vackra, gröna grotta i jordens inre.

I slutet av boken finns ett antal kanaliserade budskap från Pan, naturens okrönte härskare och konung.

Mariana Stjerna har ända sedan barndomen haft en djup känsla för naturen och naturens väsen, som hon både upplevt och kommunicerat med och fortfarande gör.

Tiden är nu mogen att berätta om denna magiska men ännu så länge osynliga värld, som finns alldeles intill oss. Detta är den fjärde boken som är inspirerad av Jan Fridegård.
 
Reviews:
 
Excerpt from the book: