Books from us >> Tidsresa Till Ursprunget och Framtiden >> Sweden
 

 


 
 
För mer information
och att köpa:

För mer information
och att köpa:

För mer information
och att köpa:

Author:
Mariana Stjerna
Email:
info@soullink.se
Book:
Tidsresa Till Ursprunget och Framtiden
ISBN:
Country:
Sweden
Publisher:
SoulLink Publisher, Sweden
 
 
About the author:
Är du inte bara nyfiken på vad som händer efter döden utan även på vad som ska hända mänskligheten och jordennät vi ökat vårt medvetande.

I den här boken får du göra en resa bortom tid och rum Du får inte bara besöka främmande planeter, du får även göra en resa in i framtiden och till ursprunget. En fantastisk upplevelse och möjlighet, utan motstycke. Välkommen ombord!
 
Description:
Tidsresa till ursprunget och framtiden är en fristående fortsättning till Mariana Stjernas bok På änglavingar. Om den sistnämnda boken handlar om vad som händer oss efter döden, så handlar den här boken om varifrån människan kommer och vad som ska hända med jorden och mänskligheten när vi gått igenom den Stora Portalen, blivit klokare och fått ett högre medvetande.

På sitt eget speciella sätt fortsätter Jan Fridegård via sitt skrivarmedium Mariana Stjerna att berätta om sina uppdrag och äventyr på andra sidan.

Den här gången får han göra en tidsresa långt utanför vårt eget universum: "Det är dags för dig att inte bara besöka främmande planeter eller delar av vårt oändliga vara. Du ska få resa in i vad man skulle kunna kalla för framtiden...

Det blir en mystisk resa över alla gränser - då menar jag tekniskt utförbara gränser sett ur mänsklig synpunkt. Nu får du kasta av dig alla fördomar och ta på dig en skimrande klädnad, som för dig in i något du i dina vildaste drömmar aldrig kunnat föreställa dig", sa Mästaren Melchisedek när han informerade om uppdraget. "Den här resan är en lärdom om vad kosmos egentligen är", fortsatte han, "eller den ursprungliga kosmologin, om du tycker det låter bättre."

Vi får bland annat följa med till ett av de sju Superuniversa som roterar runt ett statiskt Centralt Universum och göra besök hos bl.a. följande ursprungsfolk: mayaindianerna, maorierna, inkafolket, aztekerna, sumererna, inuiterna, zuluerna, etruskerna och baskerna, som alla har funnits eller fortfarande finns representerade på jorden.

Boken avslutar med ett besök hos Centrala Rasen och Vingmakers, som lever i ett paradis... utan våld, kvinnomisshandel, maktbegär och girighet.
 
Reviews:
 
Excerpt from the book: